O nama

Stomatološka ordinacija STARDENT nalazi se u Doljevcu u ulici Nikole Tesle 41, na regionalnom putu Niš-Leskovac. Ordinacija postoji od 2006. godine. Vlasnik i osnivač ordinacije je dr Irena Rakić koja je prepoznala potrebu stanovništva Doljevca i okolnih mesta za kvalitetnom i stručnom stomatološkom zaštitom. Vremenom se ordinacija uvećavala opremanjem najsavremenijim stomatološkim aparatima kao i povećanjem obima usluga iz svih oblasti stomatologije koje se pružaju. Danas se u STARDENT-u, pored usluga iz opšte stomatologije, obavlja i konsultativno-specijalistička delatnost iz oblasti oralne hirurgije i ortodoncije.

Od 2015. u okviru  stomatološke ordinacije STARDENT postoji ORTOPAN centar u kome se vrši rendgensko snimanje pojedinih zuba, celog statusa zuba, viličnog zgloba i sinusa i to najsavremenijom digitalnom tehnologijom aparata PLANMECA i SIRONA.

NAŠI LEKARI:

Irena Rakić
Irena RakićDoktor stomatologije
Diplomirala na Medicinskom fakultetu u Nišu, volontirala u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Niš, usavršavala se na brojnim domaćim kursevima i radionicama iz oblasti protetike i estetske stomatologije. Trenutno na specijalizaciji iz stomatološke protetike.
Dejan Marinković
Dejan MarinkovićSpecijalista oralne hirurgije
Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Nišu, posle višegodišnjeg rada u sektoru državne stomatologije prelazi u STARDENT 2014.g. Završio je specijalizaciju iz oralne hirurgije 2018.g.

Ordinacija